top of page
Frank_Huning_Transport_Aalten_1.jpg

OVER ONS

Professioneel. Transparant. Altijd op tijd.

In de loop der jaren hebben we geleerd dat goede service begint bij ervaren en vriendelijke professionals. Wij zijn van mening dat ons team de beste in de branche is en hebben 100% vertrouwen in al onze medewerkers.

 

Frank Huning Transport voltooit elk project binnen de deadline en met het hoogste kwaliteitsniveau. Met een focus op persoonlijke service, concurrerende tarieven en klanttevredenheid streven we er altijd naar om aan de verwachtingen te voldoen en deze ook nog te overtreffen.
 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw goederen snel en met uiterste zorg op de plaats van bestemming bezorgt, waar ook ter wereld? Op het afgesproken tijdstip of binnen 15 minuten na uw telefoontje gaan we voor u op pad. Frank Huning Transport staat als koeriers-transport bedrijf 24/7 voor u klaar. De ladingen die wij transporteren worden met uiterste zorg behandeld.

U mag daarbij efficiënt maatwerk van ons verwachten: onze medewerker is uw persoonlijke koerier. Direct na het laden gaat uw transport onderweg, zonder overslag, zonder tijdsverlies. Via onze GPS-gegevens kunnen we uw transport op de voet volgen en indien gewenst informeren we u persoonlijk over de voortgang.

Wij doen hoofdzakelijk klein transport, maar door onze nauwe contacten met diverse collega’s zijn wij ook in staat tot zwaardere transporten zoals combi, trekker + oplegger, kooiaap, dieplader) Op deze site is ook te zien dat wij meer aanbieden dan alleen het transporteren van goederen. Ook verhuren wij ons materiaal voor bedrijven en particulieren. Veel voorkomend is de verhuur van onze koelwagens. 

Frank Huning Transport is een transport en koerier bedrijf dat zorgt voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. Kernwoorden voor Frank Huning Transport zijn kwaliteit, service, betrouwbaar, flexibel en snel. Wij vinden communicatie erg belangrijk en staan altijd nauw in contact met de klant om hem te informeren over hoe de transporten verlopen en is alles tot in de puntjes geregeld. Wij streven naar het opbouwen van langdurige relaties.

Benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen?

Over: Over
bottom of page