top of page

Werken bij
Frank Huning Transport

Wij zoeken:

Fulltime chauffeur - 38 uur

Fulltime chauffeur - uren in overleg

Parttime chauffeur - uren in overleg

Solliciteren?

Wie zijn wij?
Wij zijn een dynamische organisatie, die snel kan schakelen. Doordat we vele facetten zelf in huis hebben, kunnen we accuraat inspelen op de wensen van onze klanten. Met een jong, enthousiast en flexibel team, proberen wij een project voortvarend op te starten en met succes af te ronden. We gaan graag de uitdaging aan. Wegens uitbreidingen van onze werkzaamheden zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
's Ochtends pak jij de sleutel van jouw wagen uit de sleutelkast en haal je de papieren op bij de planning. Jouw wagen staat reeds geladen voor je klaar. Je levert diverse stukgoederen bij klanten, dit kunnen zowel particulieren als bedrijven zijn, door heel Nederland. Ook een keer iets terug laden is voor jouw geen probleem. Je werkt keurig netjes volgens de voor jouw gemaakte ritlijst en heb jij deze afgewerkt keer je tevreden huiswaarts. Nog een even gezellig kopje koffie, of rechtstreeks door naar huis, aan jouw de keuze. Als jij maar het gevoel hebt dat je weer een mooie en leuke werkdag hebt gehad.

Solliciteren?
Heb je nog vragen over deze functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Frank Huning. (Tel. 06-53916870). Wil je solliciteren naar één van bovenstaande uitdagingen, dan zien wij jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet. Dit kun je mailen naar info@frankhuningtransport.nl
 

Wij willen ons chauffeursteam uitbreiden met spontane en flexibele chauffeurs, die graag met modern materieel willen rijden. Ben jij op zoek naar afwisselend werk, dan is dit jouw nieuwe uitdaging.

  • Je bent in bezit van het rijbewijs B of BE (Niet in huis maar op zak)

  • Je bent woonachtig in Aalten of omgeving

  • Flexibel inzetbaar
     

Op 1000 en 1 manieren. Bij Frank Huning Transport geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, logisch.

bottom of page